Henkilökunta

Opettajat

Salla Salkola

Salla Salla on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, II-tason koulu- ja estevalmentaja ja IVK -koulutuomari. Salla on käynyt Ypäjällä vuonna 2012–2013 Master-ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkintoon valmistavan (Roeat) -täydennyskoulutuksen. Salla suoritti 2018-2019 valmentajan ammattitutkinnon Harjusta ja Vierumäeltä. Opettajana ja valmentajana Salla on kärsivällinen, pitkäjänteinen ja luova.

Suomen Ratsastajainliitto on valinnut hänet vuoden 1995 ratsastuksenopettajaksi, Kouluratsastuksen Kannatusyhdistys on palkinnut hänet v. 2009 Vuoden valmentajana sekä Salla on saanut Siilinjärven kunnalta vuoden valmentajan palkinnon v. 2010 ja 2013. 2014 Salla sai SRL:n pronssisen ansiomerkin ratsastuskoululaisten hyväksi tekemästä työstä. Lokakuussa 2014 Stewartit palkitsivat Sallan Ypäjällä kansallisissa kilpailuissa esimerkillisestä työstä kasvattajana ja tavasta millä hän valmentaa ja huomioi kanssakilpailijansa ja heidän valmennettavat.


Alina

Alina Kärnä

Alina tuli Siiliin syksyllä 2016 opettajaksi. Alina on opiskellut Ypäjällä ratsastuksenohjaajaksi ja opiskelee tällä hetkellä Ratsastuksenopettajan ammattitutkintoa, sekä SRL-2 tason valmentajakoulutusta. Alina opettaa mielellään kaikenikäisiä - ja tasoisia ratsastajia, sekä on iloinen ja motivoitunut työstään. Opettajana Alina on perusteellinen, ystävällinen, mutta napakka.

Saara

Saara Kivinen

Saara on ollut Siilissä huhtikuusta 2018 alkaen. Saara on valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2015, jonka jälkeen Saara lähti opiskelemaan Hingunniemeen ratsastuksenohjaajaksi. Saaran koulu on esteloppunäyttöä vaille valmis ja hän pitääkin Siilissä pääasiassa lauantai päivän tunteja. Saara on opettajana ystävällinen, helposti lähestyttävä, sekä kärsivällinen.

Muu henkilökunta

Tallissa työskentelevät myös:
  • Kai Majander (hevosenhoitajan ammattitutkinto sekä tallimestarin erityisammattitutkinto)
  • Taina Lappalainen (agrologi)
  • sekä muita työntekijöitä ja harjoittelijoita.

Lisäksi tallin hiirivahteina ahkeroivat tallikissat Miina ja Manu.

miina-manu.jpg

Tallin pitkäaikaiset hiirivahdit Pulla ja Pilli siirtyivät ajasta ikuisuuteen vuonna 2012, Pilli 8.7. ja Pulla 22.9.

pulla.jpg

pilli.jpg

Omistajat

Siilin Ratsastuskeskus Oy:n pääomistajat ovat Salla Salkola ja Juha Korhonen.