Henkilökunta

Opettajat

Salla Salkola

SallaSalla on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, II-tason koulu- ja estevalmentaja ja IVK -koulutuomari. Opettajana ja valmentajana Salla on kärsivällinen, pitkäjänteinen ja luova. Suomen Ratsastajainliitto on valinnut hänet vuoden 1995 ratsastuksenopettajaksi, Kouluratsastuksen Kannatusyhdistys on palkinnut hänet v. 2009 Vuoden valmentajana sekä Salla on saanut Siilinjärven kunnalta vuoden valmentajan palkinnon v. 2010 ja 2013. Salla on käynyt Ypäjällä vuonna 2012–2013 Master-ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkintoon valmistavan (Roeat) -täydennyskoulutuksen 2014 Salla sai SRL:n pronssisen ansiomerkin ratsastuskoululaisten hyväksi tekemästä työstä. Lokakuussa 2014 Stewartit palkitsivat Sallan Ypäjällä kansallisissa kilpailuissa esimerkillisestä työstä kasvattajana ja tavasta millä hän valmentaa ja huomioi kanssakilpailijansa ja heidän valmennettavat.

Alina Kärnä

Alina Kärnä on valmistunut Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi joulukuussa 2015. Kokemusta ohjaajan tehtävistä opiskelun lisäksi 2 vuotta. Alina on iloinen, motivoitunut ja innostunut työstään. Hän opettaa mielellään kaikenikäisiä- ja tasoisia ratsastajia. Alina on tuonut kivoja uusia tuulia talliimme ja hän on kiinnostunut myös oman ratsastuksensa kehittämisestä.

Opettajat kesällä

Kesällä leireillä ja kursseilla opettajina toimivat Salla Salkola, joka keskittyy opettamaan jo pidemmälle ehtineitä valmennusleiriläisiä ja kurssilaisia, sekä ratsastuksenohjaajat Alina Kärnä, Miina Suutari ja Minna El Haouzi.
Minna El HaouziMinna El Haouzi on maatilan kasvatti Heinävedeltä ja nuoruusvuodet on pitänyt perheen kanssa Heinävedellä tallia. Vuosina 97-01 hän oli Siilin Ratsastuskeskuksessa osakkaana. Sen jälkeen hän on opettanut Leppävirralla, Heinävedellä ja Savisaaressa. Minna on valmistunut Ypäjältä -90 luvun alussa hevosenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi -94 Kiuruvedeltä, agrologiksi -97 Kiteeltä, korotus agrologi AMK -14 HAMK. Tällä hetkellä hän opiskelee Ammattiopettajankoulutuksessa HAMK ja valmistuu jouluna -17. Minna on pitkän linjan hevosnainen, jolle tunnusomaista on iloisuus ja kaiken ikäisten ihmisten kanssa toimeentuleminen sekä tietenkin vankka kokemus. Minna on töissä meillä kesällä 19-22.6.2017.
Miina Suutari on valmistunut 2013 ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän hevosopistolta. Hän on ollut vuosina 2015-2016 ratsastuksenohjaajana tallillamme ja hänellä on paljon aikaisempaa ja arvokasta työkokemusta ratsastuksenohjaajan tehtävistä eri talleilla Suomessa. Keväällä 2013 hän oli hakemassa lisäoppia kansainvälisesti erittäin tunnetulta suomalaiselta kouluratsastajalta, Kyra Kyrklundilta Englannista. Miina on iloinen, ystävällinen, pitkäjännitteinen ja ammattitaitoinen opettaja ja hän tulee opettamaan kesällä 2017 leireillä ja kesän tunneilla.

Muu henkilökunta

Tallissa työskentelevät myös:
  • Kai Majander (hevosenhoitajan ammattitutkinto sekä tallimestarin erityisammattitutkinto)
  • Heli Nyyssönen (maatalousalan perustutkinto: hevostilan työntekijä ja tallimestarin erityisammattitutkinto)
  • Taina Lappalainen (agrologi)
  • sekä muita työntekijöitä ja harjoittelijoita.

Lisäksi tallin hiirivahteina ahkeroivat tallikissat Miina ja Manu.

miina-manu.jpg

Tallin pitkäaikaiset hiirivahdit Pulla ja Pilli siirtyivät ajasta ikuisuuteen vuonna 2012, Pilli 8.7. ja Pulla 22.9.

pulla.jpg

pilli.jpg

Omistajat

Siilin Ratsastuskeskus Oy:n pääomistajat ovat Salla Salkola ja Juha Korhonen.