header.png

Siilin Ratsastuskeskus sijaitsee Harjamäen luonnonkauniissa harjumaisemassa. Läheltä löytyvät  upeat maastot ja noin 0,5 kilometrin päässä Kevätön-järvi. Uusi tallirakennus on valmistunut lokakuun lopussa 2015 ja tallissa on yhteesä 54 karsinapaikkaa Tallirakennuksesta löytyvät myös oleskelutilat, kahvio, leiriläisten majoitustilat, sauna, suihku ja wc:t.

Tallin alueella on yhteensä kolme ratsastuskenttää ja kaksi maneesia. Ratsastuskoulun käytössä ovat rantakenttä (20 x 40 m), tallinkenttä (21,5 x 64 m) ja tallin maneesi eli "vanha maneesi" (20 x 60 m). Lisäksi alueella on Siilin Maneesi Oy:n maneesi eli "uusi maneesi" (23,6 x 66 m) ja kisakenttä (100 x 100 m). 

Tallinalue

Siilin  Maneesi Oy on yksityinen osakeyhtiö, jonka omistavat Siilin Ratsastajat ry ja yksityishenkilöt. Maneesissa ja kisakentällä pidetään ratsastuskilpailuja ja valmennuksia. Osakkeenomistajilla on ratsastusoikeus maneesissa ja kisakentällä. Kuka tahansa ratsastaja voi myös halutessaan vuokrata ratsastusoikeutta.

Ajo-ohjeet

KarttaTallille löytää helpoimmin ajamalla kantatietä 77 Siilinjärveltä Viitasaaren ja Maaningan suuntaan noin 2 km. Käännyt oikealle, kun tienviitassa lukee Harjamäki. Harjamäentietä muutaman sata metriä ajettuasi näet vasemmalla mustapohjaisen ratsastuskoululle osoittavan tienviitan. Vielä muutama sata metriä Myllyharjuntietä ja olet perillä Siilin Ratsastuskeskuksessa.