otsikko

Valmennusta kilparatsastajille

Siilin Ratsastuskeskuksen opetus on korkealuokkaista. Ratsastuksenopettaja Salla Salkola on arvostettu valmentaja; SRL on valinnut hänet vuoden 1995 ratsastuksenopettajaksi, Kouluratsastuksen kannatusyhdistys on palkinnut Sallan v. 2009 Vuoden valmentajana sekä Salla on saanut Siilinjärven kunnalta Vuoden valmentajan palkinnon v. 2010. Ratsastajien ja hevosten valmennuksen korkeasta tasosta kertoo Ratsastuskeskuksen oppilaiden menestys. Siilin Ratsastuskeskus antaa huippuvalmennusta kilparatsastuksesta kiinnostuneille. Siellä käy viikottain myös ulkopuolisia valmennettavia poniensa ja hevostensa kanssa. Vierailevat ratsukot osallistuvat Ratsastuskeskuksen leireille ja kursseille ja viipyvät joskus pitkiäkin aikoja.

Siilin Ratsastuskeskuksessa käy myös vierailevia valmentajia, niin este- kuin kouluratsastuksenkin huippuopettajia. Ratsastajat voivat osallistua valmennukseen joko omalla tai tallin hevosella.

Siilin Ratsastuskeskuksen erikoisuus ovat kilpailevat poniratsastajat.

Halli-SM2010

Poniratsukoiden kouluratsastuksen halli-SM:ssä v. 2010 neljänneksi sijoittunut Miika Miettinen & Ladykiller II, valmentaja Salla Salkola sekä kultaa voittanut Riikka Kuosmanen & Pin Rock's Hannibal.