Fifi, "Pikku-Bambi"
Syntynyt: 2003
Sukupuoli: tamma
Rotu: risteytysponi
Kuvaus: Huumorintajuinen pieni poni. Fifi eli tutummin "Pikku-B" on paperiton russ-ponitamma, syntynyt 2003. Pikku-B on tällä hetkellä ratsastuskoulussa tuntiponina, mutta tarvitsisi virikkeellisemmän ympäristön, kokee tuntiponin työn "tylsäksi". On mennyt koulukisoissa he C luokkia, väistää pohjetta ja hyppää pieniä esteitä. On opetettu myös ajolle. Ei sovellu aloittelijalle liiallisen nokkeluuden vuoksi, voi kyllästyessään kesken ratsastustunnin saada päähänsä ruveta esimerkiksi maahan makaamaan tai yrittää kiivetä maneesin katsomoon jne... Napakalla ratsastajalla kuitenkin toimii aivan niin kuin kunnon ratsun tuleekin, eikä edes yritä tehdä temppujaan, ja Pikku-B onkin esimerkiksi saanut seurakisojen Helppo C-luokassa keskiarvon 58,750%, ollen tällä tuloksella luokassa ensimmäinen ei-sijoittunut.

öytö sinulle joka haluat harrastaa PONI-AGILITYÄ tai pidät "normiponeja" liian tasaisina, tämä keksii kyllä aina jotain uutta pitääkseen sinut iloisena :)

http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=582783

Pikku-B on säkäkorkeudeltaan n.100-110cm ja rakenteeltaan siro, eli käy pienelle napakalle ratsastajalle ratsuksi tai isommalle kärry/harraste poniksi. Oppii varmasti nopeasti kaikki mahdolliset temput mitä keksit ponilta pyytää.

uloinen ja pieni Pikku-B saapui Siilin Ratsastuskeskukseen 9.3.2007.  Kuva
  Kuva
<-- Palaa takaisin